diumenge, 18 d’octubre del 2026

Cangur gris occidental

El cangur gris occidental, Macropus fuliginosus, és un cangur gran i molt comú que viu a gairebé tota la part meridional d'Austràlia. Pesa entre 28 i 54 kilos i pot arribar a 1'3 metres d'alçada, amb una gran diferència entre els mascles i les femelles, a les que poden doblar en pes i dimensions. El cangur gris occidental té un pelatge espès i aspre, amb un color que va del gris pàl·lid al marró.
La postal té franqueig de prepagament.
La postal l'ha enviat la Merrilyn.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada