dissabte, 15 d’abril de 2017

Pingüí emperador

El pingüí emperador, Aptenodytes forsteri, és el més gran i pesant dels actuals pingüins, amb mascles i femelles de mida i pes similar, entorn dels 120 cm d'alçada i entre 25 i 40 kg de pes. Aquesta espècie és endèmica de l'Antàrtida. Els pingüins emperador destaquen com a grans nedadors, per la seva particular forma de protegir-se del fred, per la seva monogàmia i l'extraordinari i llarguíssim viatge que fan per arribar als seus llocs de cria. La postal mostra una fotografia del noruec Pål Hermansen (1955), destacat fotògraf de la natura, presa a l'illa Snow Hill, al Mar de Weddell, a tocar de la Península Antàrtica. 
El primer segell és dedicat al Far de Pilsum, situat a l'estuari del riu Ems, al Mar de Wadden.
La postal l'ha enviat la Britta.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada