dimecres, 12 d’abril de 2017

Ós rentador

L'ós rentador, Procyon lotor, és un mamífer autòcton del centre i nord d'Amèrica. El seu hàbitat són els boscos caducifolis i mixtos, tot i que s'adapta bé a altres entorns, fins i tot a les àrees urbanes. L'ós rentador és omnívor i oportunista i es calcula que la seva dieta és formada en un 40 % per invertebrats, un 33 % per aliments d'origen vegetal i un 27 % per petits vertebrats. Tot i que és de costums nocturns, si es presenta l'ocasió d'aconseguir aliment, també té activitat diürna. A Europa se'l considera una espècie invasora problemàtica. La postal és d'una edició del Zoo de Hannover.
La postal l'ha enviat la Lea.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada