diumenge, 18 de gener de 2015

Panda vermell

El panda vermell, Ailurus fulgens, és un mamífer arborícola, única espècie del gènere dels ailúrids. Viu als boscos temperats i de bambú de les regions muntanyoses de l'Himàlaia i sud-est de la Xina, entre els 2200 i els 4800 metres d'altitud. Té una característica coloració castanya i una cua llarga i peluda. És un animal solitari, territorial i de costums crespusculars o nocturns. Tot i que la seva alimentació bàsica és el bambú, és un animal omnívor, que també pot menjar ous, insectes, ocells i petits mamífers. Està en perill d'extinció a bona part del seu territori per la destrucció del seu hàbitat natural. Es troba a Xina i el Tibet, nord de Myanmar, Nepal, Bhutan i àrees de l'Índia, com ara Assam, Arunachal Pradesh o Bengala. 
El primer segell és dedicat a la Taula del Diable del Bosc del Palatinat (Pfälzerwald Teufelstisch), una curiosa roca d'arenisca, amb forma de taula d'una sola pota, a a la zona de Hinterweidenthal, a l'estat de Renània- Palatinat. 
La postal l'envia en Thorsten.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada