dissabte, 10 de gener de 2015

Gavià fosc

El gavià fosc, Larus fuscus, és un ocell de la família dels làrids que a l'estiu viu a les costes, llacs i rius del Nord de Rússia, el Bàltic, Escandinàvia, Islàndia, Illes Britàniques i costes atlàntiques d'Europa, fins a la Península Ibèrica. A l'hivern es troba a les costes atlàntiques d'Àfrica i Amèrica del Nord i a la Mediterrània Occidental. És un animal omnívor, que s'alimenta de peixos, crustacis, mol·luscs, petits mamífers i ocells, ous, etc..
La postal l'envia en Thorsten. 


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada