divendres, 23 de març de 2018

Pingüins del Cap

El pingüí del Cap o pingüí africà, Spheniscus demersus, és l'únic pingüí que cria de manera regular a la costa africana. És un pingüí de mida mitjana, uns 65 cm i entorn dels 3 kg de pes, amb l'habitual color negre per sobre i de ventre blanc. És una espècie en regressió, amb una davallada important del nombre d'exemplars en les darreres dècades. Actualment n'hi ha colònies en 24 illes i illots de les costes de Namíbia i Sudàfrica i en tres colònies continentals, dues a prop de la Ciutat del Cap i una a Namíbia, amb una població d'uns 55 mil individus.
La postal l'ha enviat la Thea.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada