dissabte, 17 de desembre de 2016

Pingüins del Cap

Els pingüins del Cap, Spheniscus demersus, són l'única espècie de pingüí que cria de manera regular a la costa africana. Els pingüins del Cap són de grandària mitjana, de color negre per sobre i blanc per sota i s'alimenten bàsicament de peixos, però també mengen crustacis i cucs. Viuen a bona part de les costes de Namíbia i Sudàfrica i la seva població ha retrocedit perillosament al llarg del darrer segle i, ara, són una espècie amenaçada.
El primer segell correspon a una emissió de Nadal, amb bons desigs expressats en diversos idiomes. 
La postal l'ha enviat l'Annette des d'Alemanya. 




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada