dimecres, 7 de desembre de 2016

Bisó europeu

El bisó europeu, Bison bonasus, és el mamífer més gran d'Europa, amb un pes que oscil·la entre els 300 i els 900 kg. Són més petits que els seus parents americans, viuen preferentment als boscos i no protagonitzen grans migracions. S'alimenten principalment d'herba, fulles i escorces i, tret dels humans, tenen molt pocs depredadors. La caça excessiva els va portar al caire de l'extinció i només van sobreviure en captivitat individus de la subespècie Bison bonasus bonasus, pròpia dels boscos de Polònia i Bielorússia. Han estat reintroduïts en diverses zones boscoses d'Europa i l'espècie es va recuperant en estat salvatge. 
El segell pertany a la sèrie EUROPA de 2016, amb disseny comú a tots els països europeus, amb el lema "Pensa en verd".
La postal l'ha enviat la Kasia.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada