diumenge, 9 d’octubre de 2016

Un estruç sud-africà

L'estruç, Struthio camelus, és l'ocell vivent més gran, amb una alçada de fins a 2'5 metres; l'estruç és incapaç de volar, però corrent pot arribar als 65 kilòmetres per hora. En llibertat viu a les sabanes i semideserts d'Àfrica, tot i que actualment es cria en captivitat en molts altres indrets. Els estruços nien comunitàriament; un cert nombre de femelles ponen els ous al mateix niu i són covats per la femella dominant i el mascle. Els estruços es classifiquen en cinc subespècies entre elles la Struthio camelus australis, que es troba a l'Àfrica meridional, al sud dels rius Zambezi i Cunene. 
El segell és dedicat a una condecoració de l'Imperi britànic, l'Estrella 1914-1915, atorgada per serveis destacats durant la Primera Guerra Mundial. 
La postal l'ha enviat la Hazel.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada