dissabte, 30 de juny de 2018

Choucroute à l'Alsacienne

El xucrut ( de l'alsacià Sürkrüt, en francès Choucroute, en alemany Sauerkraut) és un producte típic de la gastronomia des d'Alsàcia fins a Rússia. Es prepara fent fermentar les fulles de col en salmorra. Culinàriament se sol emprar com a acompanyament de plats amb carn. La Choucroute d'Alsace o Choucroute Garnie, és un dels plats més emblemàtics d'Alsàcia, on el xucrut sol anar acompanyat d'embotits, cansalada, pernil i patates. 
El segell, de 1973, és dedicat a dos destacats aviadors francesos, Henri Guillaumet (1902-1940) i Paul Codos (1896-1960). El matasegells correspon a la Jornada de Portes Obertes del Parlament Europeu a Estrasburg del 10 de juny de 2018 i és dedicat a la política Simone Veil (1927-2017).
La postal l'ha enviat en Gilles.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada