dissabte, 7 d’abril de 2018

Marabú africà

El marabú africà, Leptoptilos crumenifer, és un ocell de grans dimensions que viu en zones de sabana i àrees obertes de bona part de l'Àfrica subsahariana, tret de les zones de bosc dens. Pot arribar a fer entre 120 i 150 cm d'alçada i a pesar entre 5 i 8 kg. Es caracteritza per tenir potes i bec molt llargs, el cos blanc i l'esquena i les ales negres i el cap i el coll nus. És un animal carronyaire i caçador de granotes, llangardaixos, ocells, insectes i rosegadors i sol viure i criar en colònies, sovint a prop de zones habitades i abocadors.
El segell és dedicat a Kang Lau Shek, una formació rocosa característica de l'illa de Tung Ping Chau, a l 'extrem nord-est de Hong Kong. 
La postal l'ha enviat la Cassie.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada