dimecres, 1 de març de 2017

Ós negre americà

L'ós negre americà, Ursus americanus, és l'ós més comú a l'Amèrica del Nord, amb diverses subespècies. El seu hàbitat va des d'Alaska fins a Mèxic i des del Pacífic fins l'Atlàntic. Tot i el seu nom, no sempre és de color negre i la coloració varia d'un individu a un altre i segons les regions. Prefereix les zones boscoses, però es troba en altres hàbitats. Són omnívors, amb una dieta que inclou plantes i fins a un 15 % de matèria animal; mengen herbes, nous i baies, carronya, insectes i larves, mel, petits mamífers, salmons i altres peixos i també busquen a les escombraries en zones habitades. 
La postal l'ha enviat la Marit.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada