diumenge, 19 de febrer de 2017

Koales dormint

El koala, Phascolarctos cinereus, és un mamífer marsupial que viu als arbres d'Austràlia. Els koales són animals bàsicament nocturns i arborícoles que arriben a dormir unes vint hores diàries, per estalviar energia. S'alimenten gairebé exclusivament de fulles i escorces, essencialment de diverses espècies d'eucaliptus; arriben a menjar entre 200 i 400 grams de fulles cada dia. Juntament amb el cangur, el koala ha esdevingut un dels símbols d'Austràlia.
El segell és dedicat al paisatge que forma el riu Mosel·la amb els seus meandres (Moselschleife).
La postal l'ha enviat la Katharina des d'Alemanya.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada