dissabte, 23 d’abril de 2016

Ós blanc

L'ós blanc, Ursus maritimus, sovint anomenat ós polar, és un mamífer que viu a les zones àrtiques (Alaska, Nord del Canadà, Groenlàndia, Illes Svalbard, Nord de Sibèria). S'alimenta de gairebé totes les espècies animals de l'Àrtic i, a l'estiu, quan es fonen les plaques de gel que li permeten caçar foques, i ha de viure en terra ferma, inclou líquens, baies i ous en la seva dieta. L'impacte del canvi climàtic en el seu hàbitat posa aquesta espècie en greu perill d'extinció en un futur no gaire llunyà. 
El segell és dedicat a l'Any del Mico del calendari xinès, que enguany ha començat el 8 de febrer.
La postal l'envia l'Emma.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada