dissabte, 20 de febrer de 2016

Uns koales vinguts de Finlàndia

El koala, Phascolarctos cinereus, és un dels símbols d'Austràlia. És un mamífer marsupial que viu als arbres de bona part de l'est d'Austràlia, principalment en zones d'eucaliptus, de les fulles dels quals s'alimenta. El koala és essencialment nocturn i arriba a dormir fins a 20 hores diàries. Consumeix entre 200 i 400 grams de fulles cada dia. 
El segell és un cigne daurat, dissenyat per Klaus Haapaniemi.
La postal l'envia l'Outi des d'Ollila, un poble del sud-oest de Finlàndia.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada