dimecres, 18 de febrer de 2015

Pingüins crestats de Fiordland

El pingüí crestat de Fiordland, Eudyptes pachyrhynchus, és una de les espècies de pingüí crestat, de grandària mitjana, gairebé negre per sobre i blanc a la part inferior, amb una línia de plomes de color groc pàl·lid al cap. La seva zona de cria es troba a les costes meridionals de l'Illa Sud de Nova Zelanda, Illa Stewart i alguns illots propers. Fora de l'època de cria se'ls pot trobar fins a Austràlia i Tasmània. S'alimenten sobretot de cefalòpodes i també de crustacis i peixos. Els pingüins de la postal pertanyen a la colònia que es troba vora el Llac Moeraki.
El segell és dedicat a l'Any de l'Ovella o de la Cabra, que en el calendari xinès correspon al període que va del 19 de febrer de 2015 al 7 de febrer de 2016.
La postal l'envia l'Adrienne.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada