dimecres, 3 de desembre de 2014

Pingüins d'Adèlia

El pingüí d'Adèlia, Pygoscelis adeliae, és una espècie de pingüí comuna a tota l'Antàrtida i illes properes. La seva alçada oscil·la entre 46 i 75 cm i pesen entre 4 i 6 kg. Són animals molt socials i poden ser agressius amb altres pingüins, sobretot si roben les pedres amb les que construeixen els nius. El seu període de cria comença a l'octubre i al març, pares i cries, tornen al mar. Són animals essencialment marins que passen prop del 90 % de la vida a l'aigua. Es distingeixen d'altres espècies per l'anell circular blanc al voltant dels ulls i les plomes a la base del bec.
La postal l'envia la Stephanie.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada