dijous, 9 de gener de 2014

Fraret crestat

El fraret crestat, Fratercula cirrhata, és un ocell marí de la família dels àlcids, una de les tres espècies de frarets que existeixen. Es distingeix sobretot pel plomall groc que els creix per darrere dels ulls. Cria en àrees rocoses i illes del Pacífic Nord, des del Mar d'Okhotsk, Kamchatka i les Kurils fins al sud d'Alaska i la costa de la Colúmbia Britànica. A l'hivern es trasllada cap al Japó i Califòrnia. S'alimenta gairebé exclusivament de peix.
El segell també és dedicat al fraret crestat (en anglès Tufted Puffin). 
La postal l'envia la Leisha.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada