dissabte, 12 d’octubre de 2013

Griva cerdana

La griva cerdana, Turdus pilaris, és un ocell de la família dels túrdids. Cria en boscos i arbusts del Nord d'Europa i de Rússia i la seva àrea de reproducció s'estén fins l'Europa central (Holanda, Bèlgica, Alemanya, Suïssa, França). Part de la població emigra durant l'hivern cap a l'Europa occidental, Sud d'Europa, Nord d'Àfrica i Pròxim Orient. És un ocell omnívor que s'alimenta d'insectes, cucs, cargols i baies.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada