divendres, 5 de juliol de 2013

Koala

El koala, Phascolarctos cinereus, és un mamífer marsupial que habita als arbres d'Austràlia. S'alimenta gairebé exclusivament de fulles, escorça i fruits de l'eucaliptus. Aquest koala, però, no ha arribat d'Austràlia sinó que l'ha enviat la Dorothee des d'Alemanya.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada